OF IK ECHT DE TOEKOMST KAN VOORSPELLEN?

Veel mensen vragen zich af of de toekomst echt te voorspellen is met astrologie. Als astrologe krijg ik vaak de vraag of ik in de sterren kan kijken, hoe ik dat doe en wat ik dan precies zie. Ook willen veel mensen weten of zij ook in de sterren kunnen kijken en hoe dat te leren is. In deze blog ga ik wat misverstanden ophelderen en leer je hoe het komt dat we met astrologie de toekomst kunnen voorspellen.

BESTAAT ER ZOIETS ALS EEN LOT?

Allereerst vind ik het belangrijk dat je weet dat het niet mogelijk is om de toekomst exact te voorspellen. Want dan zou er heel wat leed voorkomen kunnen worden. En de mensen die de toekomst kunnen voorspellen, zouden multimiljonair zijn. Wat we wél kunnen doen als astrologen is zien dat er wat staat te gebeuren op een bepaald levensgebied en ook kunnen we aardig vaststellen hoe jij, met jouw persoonlijkheid, hierop zal reageren. Mijn filosofie is dat jouw lot vastbesloten ligt in jouw geboortehoroscoop. Dit noem ik ook wel jouw blueprint die je hebt meegekregen bij geboorte. Jouw blueprint is jouw masterplan. En ik geloof in reïncarnatie en dat je in dit leven verder gaat met lessen uit vorige levens. Jouw masterplan zal zich verder gaan ontvouwen gedurende dit leven en de levens hierna.

“Jouw geest sterft nooit. Je hebt hier wat te doen en straks in een nieuw leven gaat je geest door. Zo sta ik in het leven.”

Deborah Cabau

Het lot bepaalt grotendeels wat er gaat gebeuren in je leven. En het lot maakt deel uit van jouw ‘masterplan’. Het is dus echt waar dat je in je leven leuke en minder leuke dingen gaat meemaken. Je krijgt het niet allemaal in één keer voor je kiezen, maar het manifesteert zich door de jaren heen. De kritieke punten in jouw horoscoop worden geraakt door draaiende planeten in het universum en die hebben weer op hun beurt een eigen omwenteltijd. Bij het passeren van planeten onderling komen energieën vrij. Je kunt aan deze natuurwetten niet ontkomen. Het is net als de wet van de zwaartekracht. Daar kan je ook niet aan ontkomen. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.

HET UNIVERSUM IS NET EEN MUZIEKMOBIEL BOVEN EEN BABYBOX

Uit de wetenschap is gebleken dat planeten nooit opeens de andere kant op zullen draaien. We weten ook dat planeten netjes op hun eigen baan blijven. En omdat we al deze belangrijke informatie kennen, kunnen we ook exact uitrekenen waar planeten over een tijd zullen staan. We zitten in een spoel van voortdurend bewegende planeten, je kunt deze spoel vergelijken met een muziekmobiel boven een babybox. De speeltjes aan het mobiel bewegen ook voortdurend. Als de ene beweegt, dan gaat de andere ook bewegen. Kortom een actie leidt tot een reactie. Zo werkt het ook in het universum. Als de planeten iets geestelijk raken binnen ons, dan wordt er iets in gang gezet. Het is eigenlijk net als de seizoenen die ook allerlei processen in gang zetten. Dit noem ik ook wel natuurintelligentie.

“Er is een mysterieus masterplan van de natuur gaande binnen in je. Hoe jij daarop reageert, heeft te maken met jouw persoonlijke geschiedenis en de ervaringen die jij hebt meegemaakt.”

Deborah Cabau

Je kunt dit vergelijken met de haargroei. Hier hoef jij ook niet over na te denken. Het groeien en uitvallen van jouw haar gebeurt vanzelf. Wat zich bij jou psychisch aan het voltrekken is, gebeurt ook allemaal zonder dat jij daarover na hoeft te denken. En wist je dat jouw lichaamscellen over 7 jaar geheel vervangen zijn door nieuwe lichaamscellen, dus ook jouw geest is continue in ontwikkeling. We noemen dat het innerlijke rijpingsproces.

JOUW BLUEPRINT

Toen jij werd geboren kwam je los van jouw moeder en de planeten stonden op dat moment op een bepaalde plek. De energieën hebben jou als het ware doorboord en een blauwdruk ofwel blueprint in jouw psyche achtergelaten. Doorboren klinkt misschien heftig, maar het is net zo magisch als Wifi en telefoonverkeer. Het zijn radiogolven die dwars door ons heen gaan waar we niets van merken.

Jouw blueprint is niets anders dan een geestelijke map waarin besloten ligt wat zich in jouw leven gaat voltrekken. De dingen die je gaat meemaken passen exact bij hoe jij ontworpen bent door de natuur.

KARAKTERVORMING

De energieën die dwars door jou heen gaan, zorgen er ook voor dat sluimerende eigenschappen in jou geactiveerd worden op het juiste moment. Dat noemen we ook wel karaktervorming. Jouw karakter vormt zich door alle dingen die je meemaakt en waar je vervolgens mee moet leren omgaan. Daarom leer je jezelf door de tijd heen ook steeds beter kennen. Je leert: hoe je om moet gaan met een tegenslag, jouw creativiteit in te zetten, lief te hebben, te verbinden, los te laten en voor jezelf te zorgen. De manier waarop jij dat doet ligt in jouw horoscoop besloten. Jouw persoonlijke handleiding is af te lezen aan de hand van jouw horoscoop. En gaandeweg, door vallen en opstaan, ontwikkel je strategieën die goed bij je passen.

CENTRUM VAN HET UNIVERSUM

Bovenstaande betekent dat de persoonlijke invloed die jij hebt op jouw keuzes heel gering is. Natuurlijk is er wel speelruimte; jij kunt wel dingen beslissen en doen, maar je zult altijd binnen de bewegingsruimte van jouw ‘masterplan’ blijven. Wat je precies gaat doen, ligt aan de energie en de impuls die je op dat moment voelt en wat op een bepaald moment komt. Het kan heel goed zijn dat iets wat jij vroeg of laat voelt, pas over een paar jaar echt naar buiten komt. Terwijl dit bij iemand anders al veel eerder gebeurt. Iedereen is anders ontworpen. Wij denken dat wij heel erg vrij zijn in wat wij willen doen. Wij zien ons zelf als het centrum van het universum en tot op zekere hoogte is dat ook zo, want wat wij van binnen voelen is ook een soort micro-universum. Alles in ons lichaam werkt met elkaar samen; een zenuwcel geeft een signaal af aan een andere cel, wat vervolgens via het ruggenmerg weer naar boven komt en waar de hersenkamer dit signaal ontvangt en de centrale aansturing krijgt. Hierdoor vindt er een actie of reflex plaats. Zo moet je ook zien dat de kosmos op ons inwerkt.

“Zo binnen zo buiten, zo boven zo beneden. Dit is een bekende uitspraak waarmee bedoeld wordt dat we het grote weerspiegelt zien in het kleine. Orde en waarheid van het kosmische zien we terugkeren in het leven van ieder mens op aarde.”

Deborah Cabau

NA REGEN KOMT ZONNESCHIJN

Wij zijn als mens eigenlijk net waterdruppels die onderhevig zijn aan de stormen van de kosmos. Ik wil jou leren om op een andere manier naar de essentie van jezelf te kijken; maak de dingen vooral niet groter dan dat ze zijn, want er is een veel groter masterplan gaande met dingen die je mee gaat maken. Het is ook een feit dat dingen ervoor gaan zorgen dat je kunt groeien, want vaak na een crisis komt er een doorbraak. Soms moet er iets stuk gaan, voordat je door iets heen komt en iets nieuws kan ontstaan. Het is gewoon een waarheid als een koe dat wolken komen en wolken gaan in ons leven.

OF IK ECHT DE TOEKOMST KAN VOORSPELLEN?

Ik hoop dat je nu begrijpt dat je de toekomst voor een groot deel kunt voorspellen. Ik kan zien dat iemand bijvoorbeeld in een bepaalde fase terecht komt en een transformatie zal ondergaan. Maar ook kan ik zien dat iemand graag weer wil studeren, of financiële meevallers komen en zelfs het begin van een nieuwe relatie of juist het einde van de relatie. Ook zie ik of een vrouw zich bevindt in haar vruchtbare periode in haar leven en dat de kans op een zwangerschap groot is.

Mijn eigen familie is altijd mijn grootste oefenmateriaal geweest en dat is eigenlijk nog steeds zo. Dat komt ook omdat ik mijn familie en hun geschiedenis natuurlijk heel erg goed ken. Ik heb een hele grote familie met allemaal verschillende karakters. Ik vind het ook heel mooi om te zien hoe dingen bij hen verlopen en hoe zij daar vervolgens op reageren. En geloof het of niet, keer op keer krijg ik de bevestiging dat wat ik heb gezien klopt. Regelmatig stellen ook mijn broers en zussen vragen over hun eigen sterren. Ook zoeken zij, net als jij, antwoorden en die krijgen ze dan ook van me. Zaken zoals verhuizingen, carrièremoves, relaties, romantiek tot zelfs een huwelijk en de komst van kinderen, zag ik aankomen. Soms durfde ik zulke zaken niet uit te spreken, omdat het op dat moment onvoorstelbaar leek. Maar keer op keer blijkt het te kloppen.

PARANORMALE GAVEN EN EEN GLAZEN BOL ONZIN?

Je kunt je natuurlijk afvragen wat je eraan hebt om dingen van tevoren te weten. En sommige dingen vind ik ook helemaal niet zinnig om van tevoren te weten. Ik vind het veel interessanter om de zielsreis te benoemen en het psychologisch landschap van iemand. Hoe zien eigenlijk de sproetjes van jouw geest eruit? De uitdagingen, de lessen, de grote kracht, het potentieel; dat is allemaal zo ontzettend gaaf om te weten. Wat ik wel heel belangrijk vind om te vermelden, is dat astrologen dus niet werkelijk de toekomst kunnen voorspellen. Ze kunnen alleen maar energieën duiden. Astrologen zijn geen mensen die paranormale gaven hebben en beelden doorkrijgen van wat er staat te gebeuren of een glazen bol gebruiken. Een astroloog gebruikt geavanceerde software en gaat op zoek naar informatie, vindt dit ook en gaat deze informatie vervolgens duiden. De enige grenzen aan die duiding zijn de grenzen van de creativiteit en voorstellingsvermogen van de astroloog zelf.

Ik beschik over een scherpe intuïtie, veel mensenkennis en een analytisch brein. Daardoor kan ik ook veel nuanceringen in een horoscoop vinden. Dit, tezamen met mijn uitgebreide kennis over astrologie, stelt mij in staat om tot zeer zinnige inzichten en uitspraken te komen. Daarom kom ik met dit beroep naar buiten. Ik weet dat wat ik kan heel waardevol is voor iemand en niet is verzonnen of uit de duim gezogen. Je echt verdiepen in iemand, de astrologische methoden en technieken op de juiste wijze hanteren, goed kijken naar de planeten in een horoscoop, is echt een vak apart. Je moet eerst de link weten te leggen, het lijnenspelen binnen de horoscoop weten te volgen en spitten waar nodig. Ik ga geen dingen vertellen als iemand het niet wil weten of horen. Het is voor mij echt belangrijk dat iemand toe is om persoonlijke astrologische informatie tot zich te nemen.

WAT DOET DEBORAH ALS SPIRITUEEL BUSINESSCOACH?

Ik ben heel goed in staat om commerciële kansen en mogelijkheden voor iemand te zien. Ik kan de parels uit iemands horoscoop naar boven halen en vertalen voor winstgevende bedrijven. Veel vrouwen worstelen met de vraag of ze doen waar ze voor geboren zijn. Ze voelen angst om door te groeien, hebben een complexe relatie met geld en houden zichzelf bewust klein. Maar diep van binnen willen ze knallen, opvallen en er toe doen. Levens van mensen transformeren. Ze vragen zich af of dit voor hen is weggelegd en wat de kortste route is naar succes. En dat snap ik maar al te goed. Je wilt geen tijd, energie en geld stoppen in de lange route. Onderweg raak je gefrustreerd en kan het zomaar zijn dat je de handdoek in de ring gooit. Dat hoeft niet zo te zijn. Velen hebben de weg al naar mij gevonden en zetten astrologie in als bedrijfsstrategie. Ze weten nu op welke klanten ze zich moeten richten en met welke producten en diensten. Als je denkt ‘ja, ik wil graag een sessie’ dan kun je via deze link een afspraak plannen in mijn digitale agenda voor een gratis telefonische kennismaking. Samen kijken we of astrologie een waardevolle stap is in jouw bedrijfsstrategie.

DE ASTROLOGIE PODCAST

BUSINESS ASTROLOGIE VOOR EXPERTS

Deborah dringt tot je diepste kern door en helpt je om je expertstatus te claimen en door te groeien naar Bedrijfsalchemist. Geheime wapen? ASTROLOGIE + HIGH-END POSITIONERING. Vraag gratis jouw geboortehoroscoop aan via 👉🏻 https://deborahcabau.nl/geboortehoroscoop/

Door naar deze podcast te luisteren groeit je emotionele en spirituele intelligentie. Je leert hoe je als expert je kunt vestigen als de #1 autoriteit in jouw markt en hoe je met het grootste vertrouwen je bigger vision deelt. Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je dan op De Astrologie Podcast.

Ben je een kennis-expert en wil je next level gaan en bedrijfsalchemist worden? Plan dan je call voor vrijblijvend gesprek. Ik ben de astrologie business expert, je bent bij mij in goede handen.

© Deborah Cabau | Deborah is een Spirituele Business Coach en Business Astroloog. Zij de oprichter van de School voor Bedrijfsalchemisten®️, bestseller auteur van The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, host van De Astrologie Podcast en bedenker en maker van Deborah On Demand. Een 24/7 spirituele chatdienst voor ondernemers.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn, persoonlijke groei en ondernemen.

DEBORAH CABAU SPIRITUEEL BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die tikt als een klokje.

Wil je ook een succesvolle business als spirituele ondernemer? Stap in mijn magische wereld waarin we samen met behulp van astrologie en gechannelde boodschappen jouw strategie vormgeven.

Dit is het moment!

Anderen lezen ook

Schrijf je in voor

The Holy Grail

Schrijf je hier in voor het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen, en wordt op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Marketing door

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

Holy Grail

Op 24 oktober 2024 lanceer ik groots mijn boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten in het prachtige Planetarium Groningen. Tijdens dit event neem ik je mee in mijn fascinatie voor de kosmos met een adembenemende DOME-projectie die de hele koepel vult. Het wordt een ervaring die je nog lang zal bijblijven!

Wil je daar graag bij zijn?