METRO: ASTROLOGIE, VORM VAN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Metro – woensdag 17 april 2019 – geschreven door Lisa Vermeij

Sinds jaar en dag is Metro’s horoscoop de best gelezen rubriek van de krant. Waar astrologie vroeger nog wel eens werd weggezet als ‘iets vaags’ lijkt het de laatste jaren steeds populairder te worden. Het wordt vooral ingezet voor persoonlijke ontwikkeling. We willen blijkbaar steeds meer over onszelf te weten komen en zoeken daarbij de antwoorden die in de sterren staan geschreven. ,,Er is steeds meer behoefte aan astrologie, omdat mensen bewust van zichzelf worden,” zegt Metro’s astrologe Mieke van Kooten.

Al zeventien jaar is astrologe Van Kooten verantwoordelijk voor de horoscopen in Metro. Ze legt uit dat je aan de hand van je geboortedatum, tijdstip en plaats kunt zien wat er gaat gebeuren. ”We zijn allemaal heel benieuwd naar wat er staat te gebeuren, maar zoeken de verklaring van de gebeurtenissen nooit in de astrologie”, vertelt ze. En dat is volgens Mieke onterecht, want zij stelt dat het toeval niet bestaat en dat heel veel dingen daadwerkelijk in de sterren staan. “Je kunt er medische gegevens uithalen en veel over jezelf te weten komen, over je sterke en minder sterk kanten.” Volgens Van Kooten is astrologie een mooie manier van persoonlijke ontwikkeling reflectie. “Mensen willen steeds meer over zichzelf leren”.

Astrologisch businesscoach Deborah Cabau coacht en adviseert ondernemende vrouwen op basis van hun astrologische profiel en is auteur en uitgever van haar eigen horoscoopboeken. ,,Wat veel mensen niet weten, is dat de hedendaagse psychologie haar wortels heeft in de astrologie. Al duizenden jaren bestuderen mensen het gedrag van mens en dier aan de hand van de planeetcycli. In de middeleeuwen was astrologie mateloos populair, totdat de kerk het verbood. Tegenwoordig is het echter weer helemaal hip. Antwoord vinden op belangrijke levensvragen, is sowieso van alle tijden. Astrologie is een symbooltaal en een horoscoop is een perfect diagnostisch instrument om karaktereigenschappen, gedragstendensen en ontwikkelingsprocessen te duiden” zegt de businesscoach. ,,Je merkt dat mensen steeds meer open staan voor een holitische benadering om zichzelf te leren begrijpen”. Cabau’s missie is om astrologie toegankelijk te maken voor vrouwen. Want zij gelooft dat wanneer je meer inzicht in je potentieel hebt, je veel beter in staat zal zijn om goede keuzes te maken die bij je passen. En dat bespaart veel tijd, energie en geld uit. Volgens Cabau kan een consult aan een goede astroloog de rest van je leven positief beinvloeden.

Toekomst voorspellen is fractie wat je met astrologie kan

Cabau maakt duidelijk dat ze niet exact de toekomst kan voorspellen, maar wél energietendensen kan interpreteren: ,,Ik houd mij hoofdzakelijk bezig met Westerse ontwikkelingsastrologie. Dus waar ben je goed in? Wat gaat jou moeiteloos af? Waar zit nog groei? Wat heb je hier op aarde te doen? Jouw unieke gebruiksaanwijzing kreeg je al bij je geboorte mee en ik vertaal die eeuwenoude wijsheid op originele wijze en geef je handvatten zodat je beter met je sterke en minder sterke eigenschappen om kunt gaan.”

Astrologie bij oprichten bedrijf

Voor de 42-jarige Martha heeft een astrologisch consult uiteindelijk de doorslag gegeven om haar eigen bedrijf te starten. Martha noemt zichzelf een echte nuchtere Noordeling en had als klein meisje al het gevoel dat er meer was tussen hemel en aarde. Vijf jaar geleden had ze een onprettige situatie op haar werk. Ze heeft ontslag genomen en bezocht Deborah Cabau voor astrologisch business advies. ,,Deborah kon tot in detail vertellen wat er de afgelopen jaren op mijn pad was gekomen. En alles wat ze vertelde over wat er nog komen ging, kwam ook uit. Dat was voor mij de bevestiging van: zie je nou wel, het klopt allemaal wel!” zegt Martha. Ze is uiteindelijk haar eigen bedrijf begonnen en heeft veel meer zekerheid gekregen in het werk wat ze doet. ,,Ik ben door het consult meer in mezelf gaan geloven en sta beter in mijn kracht. Astrologie is voor mij een gegeven, het werkt. Ik ben enorm gelukkig met mijn werk, ik maak sneller verbinding met anderen en ook in mijn privé-leven ben ik veel gelukkiger.” De toename aan populariteit voor astrologie begrijpt ze goed want ze is zelf transformatiecoach. ,,Mensen zijn zich steeds meer bewuster van zichzelf en hun omgeving. We houden ons graag bezig met onderwerpen als duurzaamheid maar óók met persoonlijke ontwikkeling. We willen ons potentieel benutten en zinvol bijdragen aan de maatschappij.”

Pijl in de roos

Ook de 28-jarige Ciara haalt veel wijsheid uit horoscopen. Ze kocht ooit puur uit nieuwsgierigheid een boek over horoscopen. ,,Alles wat daarin stond over mijn horoscoop raakte mij. Om in termen van mijn sterrenbeeld Boogschutter te blijven: de pijl schoot rechtstreeks in de roos.” Sindsdien is Ciara zich er steeds meer in gaan verdiepen. ,,Een horosocop geeft mij meer bevestiging van mijn persoonlijkheid en gedrag.” Inmiddels heeft ze veel kennis over sterrenbeelden. Deze informatie heeft haar al in meerdere situaties extra inzichten gegeven. ,,Als mijn vriendinnen daten, check ik vaak de horoscoop van hun nieuwe vlam. Negen van de tien keer klopt het en dan kan ik aan de hand daarvan verder analyseren of ze bij elkaar passen.”

Als er in onze horoscoop staat dat we vandaag beter binnen kunnen blijven, moeten we dat dan ook echt doen? ,,Nee, dan neem je de voorspelling veel te serieus,” zegt astrologe Van Kooten. ,,In Metro houd ik de voorspelling vrij algemeen, dat kan niet anders. Een horoscoop moet je aan het denken zetten. Het zijn handvatten die je helpen om jezelf te ontwikkelen en dat is al heel waardevol.”

Astrologisch Businesscoach Deborah Cabau is auteur en uitgever van 12 horoscoopboeken ‘Wat jij in je MARS hebt!’
COPYRIGHT METRONIEUWS.NL  
ILLUSTRATIE GETTY IMAGES

DE ASTROLOGIE PODCAST

BUSINESS ASTROLOGIE VOOR EXPERTS

Deborah dringt tot je diepste kern door en helpt je om je expertstatus te claimen en door te groeien naar Bedrijfsalchemist. Geheime wapen? ASTROLOGIE + HIGH-END POSITIONERING. Vraag gratis jouw geboortehoroscoop aan via 👉🏻 https://deborahcabau.nl/geboortehoroscoop/

Door naar deze podcast te luisteren groeit je emotionele en spirituele intelligentie. Je leert hoe je als expert je kunt vestigen als de #1 autoriteit in jouw markt en hoe je met het grootste vertrouwen je bigger vision deelt. Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je dan op De Astrologie Podcast.

Ben je een kennis-expert en wil je next level gaan en bedrijfsalchemist worden? Plan dan je call voor vrijblijvend gesprek. Ik ben de astrologie business expert, je bent bij mij in goede handen.

© Deborah Cabau | Deborah is een Spirituele Business Coach en Business Astroloog. Zij de oprichter van de School voor Bedrijfsalchemisten®️, bestseller auteur van The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, host van De Astrologie Podcast en bedenker en maker van Deborah On Demand. Een 24/7 spirituele chatdienst voor ondernemers.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn, persoonlijke groei en ondernemen.

DEBORAH CABAU SPIRITUEEL BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die tikt als een klokje.

Wil je ook een succesvolle business als spirituele ondernemer? Stap in mijn magische wereld waarin we samen met behulp van astrologie en gechannelde boodschappen jouw strategie vormgeven.

Dit is het moment!

Anderen lezen ook

Schrijf je in voor

The Holy Grail

Schrijf je hier in voor het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen, en wordt op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Marketing door

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

Holy Grail

Op 24 oktober 2024 lanceer ik groots mijn boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten in het prachtige Planetarium Groningen. Tijdens dit event neem ik je mee in mijn fascinatie voor de kosmos met een adembenemende DOME-projectie die de hele koepel vult. Het wordt een ervaring die je nog lang zal bijblijven!

Wil je daar graag bij zijn?