7 REDENEN WAAROM IK ASTROLOGIE FANTASTISCH VIND!

Categorie

Geschreven door

Deborah Cabau I Astrologie I sterrenbeelden I horoscoop
Deborah Cabau

Deel dit artikel

Astrologie is echt mijn grootste passie. Je mag me er voor wakker maken!
Waarom? Dit is mijn top 7 redenen.

 #1: Astrologie HELPT MEZELF EN ANDEREN TE BEGRIJPEN

We hebben allemaal karaktertrekken die ons goed van pas komen. Echter diezelfde trekken werken ons in bepaalde situaties soms tegen. Astrologie legt deze eigenschappen bloot zodat je jezelf en je medemens beter begrijpt. Astrologie is een fantastisch instrument voor zelfanalyse en vormt zelfs de basis van de hedendaagse psychologie. We kunnen een ander niet veranderen, wel hoe we op een ander reageren!

 #2: Astrologie VERKLAART WAT ER NU SPEELT

Het leven is complex. Soms worden we gevangen door bepaalde invloeden en dan is het bijzonder prettig om te weten wat er zich achter de schermen afspeelt. Astrologie onthult de fase waarin je in je leven zit en verklaart waarom je je tijdens een bepaalde periode voelt aangetrokken tot bepaalde zaken. Hierdoor krijg je meer inzicht in wat je zou kunnen doen om die invloed zo optimaal mogelijk te benutten. Het leert je ook de fase waarin je zit te waarderen.

  #3: Astrologie ONTHULT WAAR HET NAAR TOE GAAT

Het is heel fijn om te weten waar je nu staat, maar de meesten vinden het nog fijner om te weten waar hun leven mogelijk naar toe gaat. Dit helpt enorm bij het focussen op zaken ter voorbereiding op wat straks zal komen. Is astrologie een lot waar je niet aan kunt ontkomen? Ja en nee. De energie komt er hoe dan ook. Maar je hebt wel degelijk invloed op hoe je hierop gaat reageren! De uitkomst ligt niet vast, wel dat je sowieso goede en minder goede dingen zult meemaken.

  #4: Astrologie GEEFT SPIRITUELE INZICHTEN

Of je nu wel of niet in reïncarnatie gelooft, iedereen is op zoek naar antwoorden op vragen over de zin van het leven en wat jouw bijdrage is aan de wereld. Met astrologie kun je pijnlijke zielslessen ontdekken. En ook waar jouw unieke gave zit en jouw gelukspunt. Deze inzichten kun je integreren in je leven, business en andere zaken zodat je meer zingeving ervaart en heel geloofwaardig en betrouwbaar bent aan jezelf en jouw omgeving. Dit zijn inzichten die je niet krijgt bij andere businesscoaches of therapeuten: hun deskundigheid ligt niet op het gebied van ’tot jouw unieke essentie komen’. Je hebt tot nu toe niet een coach gehad die licht schijnt bij jou binnen en jou laat weten wat je in potentie meedraagt. Hoe je innerlijk kunt bloeien. En laat dat nu juist jouw Unique Selling Points (USP’s) zijn waar je naar op zoek bent.

 #5: Astrologie GEEFT HOOP

Niet geheel onbelangrijk: hoop doet leven! Er zijn moeilijke en minder moeilijke periodes in ons leven. Ik houd van de belofte die bepaalde invloeden met zich meedragen. Of ze nu positief of negatief zijn. Ik weet hoe lang een mindere periode zal duren en wanneer de Zon weer zal schijnen, voor mezelf en voor een ander. Ook als het gaat om jouw business. Moet je tijdig koers wijzigen of juist even niets doen? Het is prettig om dat te weten.

 #6: Astrologie GEEFT RUST EN PERSPECTIEF

Niets is zo stressvol als niet weten wat je met je leven aan moet. Of waarom de dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Met astrologie kun je wel tot rust komen. Het vertelt je niet alleen wat er aan de hand is, het geeft je ook handvatten hoe je het beste met bepaalde situaties kunt omgaan. Ik vind het fantastisch om mensen te helpen door perspectief te bieden. Er liggen meer kansen voor het oprapen dan je voor mogelijk houdt.

 #7: Astrologie FAALT NOOIT EN IS ERG TROUW

Probeer maar eens onder astrologie uit te komen. Dat lukt je nooit. Je zit in een draaiende spoel van planeten en de energie die er vanaf komt werkt op jou door. We zijn onderdeel van de natuur en dus ook van het heelal. De planeten zullen nooit opeens de andere kant opdraaien of uit hun baan schieten. Niet zolang wij leven. Dat is een prettige en voorspellende gedachte, of niet soms?

De Astrologie Podcast

Vind je dit allemaal interessant en wil je nog meer te weten komen over astrologie? Voel je welkom in mijn community voor astrologieliefhebbers! Ik ben De Astrologie Podcast gestart zodat jij wekelijks gratis inspiratie krijgt op het gebied van psychologie, strategie en persoonlijke ontwikkeling in relatie tot astrologie. Daarbij staan talent, roeping en zielsmissie centraal.

Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je hier op De Astrologie Podcast.

Wedden dat je ook verslingerd raakt aan het astrologievirus!

Warme groet, Deborah❤️

Ben je benieuwd naar jouw astrologie? Download dan hier helemaal GRATIS jouw persoonlijke geboortehoroscoop.

Bekijk en bestel hier jouw horoscoopboek.

Wil jij graag weten of astrologie waardevol is voor jou? Ben je vrouw en heb je een bedrijf of ben je van plan een bedrijf te starten? Kijk dan hier voor meer informatie.

© Deborah Cabau | Deborah is auteur, astrologisch businesscoach en host van De Astrologie Podcast.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn en persoonlijke groei.

Deel dit artikel

DEBORAH CABAU | ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die klikt als een klokje.

Anderen lezen ook

ONTVANG GRATIS JE PERSOONLIJKE GEBOORTEHOROSCOOP