7 REDENEN WAAROM IK ASTROLOGIE FANTASTISCH VIND!

Astrologie is echt mijn grootste passie. Je mag me er voor wakker maken!
Waarom? Dit is mijn top 7 redenen.

 #1: Astrologie HELPT MEZELF EN ANDEREN TE BEGRIJPEN

We hebben allemaal karaktertrekken die ons goed van pas komen. Echter diezelfde trekken werken ons in bepaalde situaties soms tegen. Astrologie legt deze eigenschappen bloot zodat je jezelf en je medemens beter begrijpt. Astrologie is een fantastisch instrument voor zelfanalyse en vormt zelfs de basis van de hedendaagse psychologie. We kunnen een ander niet veranderen, wel hoe we op een ander reageren!

 #2: Astrologie VERKLAART WAT ER NU SPEELT

Het leven is complex. Soms worden we gevangen door bepaalde invloeden en dan is het bijzonder prettig om te weten wat er zich achter de schermen afspeelt. Astrologie onthult de fase waarin je in je leven zit en verklaart waarom je je tijdens een bepaalde periode voelt aangetrokken tot bepaalde zaken. Hierdoor krijg je meer inzicht in wat je zou kunnen doen om die invloed zo optimaal mogelijk te benutten. Het leert je ook de fase waarin je zit te waarderen.

  #3: Astrologie ONTHULT WAAR HET NAAR TOE GAAT

Het is heel fijn om te weten waar je nu staat, maar de meesten vinden het nog fijner om te weten waar hun leven mogelijk naar toe gaat. Dit helpt enorm bij het focussen op zaken ter voorbereiding op wat straks zal komen. Is astrologie een lot waar je niet aan kunt ontkomen? Ja en nee. De energie komt er hoe dan ook. Maar je hebt wel degelijk invloed op hoe je hierop gaat reageren! De uitkomst ligt niet vast, wel dat je sowieso goede en minder goede dingen zult meemaken.

  #4: Astrologie GEEFT SPIRITUELE INZICHTEN

Of je nu wel of niet in reïncarnatie gelooft, iedereen is op zoek naar antwoorden op vragen over de zin van het leven en wat jouw bijdrage is aan de wereld. Met astrologie kun je pijnlijke zielslessen ontdekken. En ook waar jouw unieke gave zit en jouw gelukspunt. Deze inzichten kun je integreren in je leven, business en andere zaken zodat je meer zingeving ervaart en heel geloofwaardig en betrouwbaar bent aan jezelf en jouw omgeving. Dit zijn inzichten die je niet krijgt bij andere businesscoaches of therapeuten: hun deskundigheid ligt niet op het gebied van ‘tot jouw unieke essentie komen’. Je hebt tot nu toe niet een coach gehad die licht schijnt bij jou binnen en jou laat weten wat je in potentie meedraagt. Hoe je innerlijk kunt bloeien. En laat dat nu juist jouw Unique Selling Points (USP’s) zijn waar je naar op zoek bent.

 #5: Astrologie GEEFT HOOP

Niet geheel onbelangrijk: hoop doet leven! Er zijn moeilijke en minder moeilijke periodes in ons leven. Ik houd van de belofte die bepaalde invloeden met zich meedragen. Of ze nu positief of negatief zijn. Ik weet hoe lang een mindere periode zal duren en wanneer de Zon weer zal schijnen, voor mezelf en voor een ander. Ook als het gaat om jouw business. Moet je tijdig koers wijzigen of juist even niets doen? Het is prettig om dat te weten.

 #6: Astrologie GEEFT RUST EN PERSPECTIEF

Niets is zo stressvol als niet weten wat je met je leven aan moet. Of waarom de dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Met astrologie kun je wel tot rust komen. Het vertelt je niet alleen wat er aan de hand is, het geeft je ook handvatten hoe je het beste met bepaalde situaties kunt omgaan. Ik vind het fantastisch om mensen te helpen door perspectief te bieden. Er liggen meer kansen voor het oprapen dan je voor mogelijk houdt.

 #7: Astrologie FAALT NOOIT EN IS ERG TROUW

Probeer maar eens onder astrologie uit te komen. Dat lukt je nooit. Je zit in een draaiende spoel van planeten en de energie die er vanaf komt werkt op jou door. We zijn onderdeel van de natuur en dus ook van het heelal. De planeten zullen nooit opeens de andere kant opdraaien of uit hun baan schieten. Niet zolang wij leven. Dat is een prettige en voorspellende gedachte, of niet soms?

DE ASTROLOGIE PODCAST

BUSINESS ASTROLOGIE VOOR EXPERTS

Deborah dringt tot je diepste kern door en helpt je om je expertstatus te claimen en door te groeien naar Bedrijfsalchemist. Geheime wapen? ASTROLOGIE + HIGH-END POSITIONERING. Vraag gratis jouw geboortehoroscoop aan via 👉🏻 https://cab.hweo.nl/gratis-persoonlijke-geboortehoroscoop/

Door naar deze podcast te luisteren groeit je emotionele en spirituele intelligentie. Je leert hoe je als expert je kunt vestigen als de #1 autoriteit in jouw markt en hoe je met het grootste vertrouwen je bigger vision deelt. Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je dan op De Astrologie Podcast.

Ben je een kennis-expert en wil je next level gaan en bedrijfsalchemist worden? Plan dan je call voor vrijblijvend gesprek. Ik ben de astrologie business expert, je bent bij mij in goede handen.

© Deborah Cabau | | Deborah is Spiritueel Business Coach en Business Astroloog. Zij de oprichter van de School voor Bedrijfsalchemisten®️, bestseller auteur van The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, host van De Astrologie Podcast en bedenker en maker van Deborah On Demand. Een 24/7 spirituele chatdienst voor ondernemers.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn, persoonlijke groei en ondernemen.

DEBORAH CABAU ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die tikt als een klokje.

Wil je ook een succesvolle business als spirituele ondernemer? Stap in mijn magische wereld waarin we samen met behulp van astrologie en gechannelde boodschappen jouw strategie vormgeven.

Dit is het moment!

Anderen lezen ook

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

The Holy Grail

Meld je hier aan om op de hoogte gehouden te worden over het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen.

Marketing door