INTERVIEW MET DEBORAH: ALLES STAAT IN DE STERREN GESCHREVEN

blog-cover

Categorie

Geschreven door

Deborah Cabau I Astrologie I sterrenbeelden I horoscoop
Deborah Cabau

Deel dit artikel

Deborah Cabau is Astrocoach voor Vrouwen en Spiritueel Business Coach. Zij is auteur van de 12 horoscoopboeken WAT JIJ IN JE MARS HEBT! – Hoe je als vrouw het allerbeste uit jezelf haalt.

Door Maddy Spohn voor Oeasy! – Magazine voor Iedereen.

Licht gespannen stap ik in de auto op weg naar mijn voorspelling. Klinkt apart hè? Maar wel begrijpelijk, want vandaag krijg ik een astroconsult van Deborah Cabau, Astrocoach voor Vrouwen.

 Ik ben heel benieuwd naar wat de combinatie van astrologie en coaching voor inzichten gaat brengen. Zegt mijn nieuwsgierigheid en gezonde verstand al iets over mijn sterrenbeeld Ram of vertellen de sterren meer over mij? Ik laat het maar gewoon gebeuren en trap het gaspedaal nog iets harder in, zodat we snel kunnen beginnen.

Made in Ibiza

Bij binnenkomst in haar mooie appartement met uitzicht over Assen vertelt Deborah enthousiast over haar passie voor astrologie. “Ik werd geboren op Ibiza en kom uit een groot gezin met maar liefst 13 broers en zussen. Als kind sliepen we met mijn ouders regelmatig op het dak van ons huis om naar de sterrenhemel te kijken. Hier is mijn fascinatie voor de astrologie begonnen. Mijn vader legde me uitgebreid en geduldig uit hoe het zat met al die planeten: Mercurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Neptunus, Uranus en Pluto. Niet lang daarna kreeg ik van de priester voor mijn Eerste Communie mijn eerste astrologieboekje cadeau. Ik had hiermee de code van de mensheid in hadden, zo dacht ik.”

Eeuwenoude wijsheid in een modern jasje

“Vergelijk de astrologie niet met de horoscooprubrieken zoals je die in de blaadjes leest. Die geven een eenzijdig en vertekend beeld van het boeiende en complexe vak van astrologie. In de rubrieken wordt alleen je Zon-teken belicht, maar dat zegt lang niet alles. Nee, astrologie is veelzijdiger dan dat. Wist je dat astrologie in India een standaard vak is op de universiteit? Daar weten ze al eeuwenlang dat de kosmische energie van invloed is op je psychische gesteldheid. Door de planeetstanden te bestuderen kun je weten wat voor invloed ze op je hebben en hoe je deze informatie in jouw voordeel kan laten werken. Dus welk werk bij je past, wanneer je belangrijke beslissingen beter kunt uitstellen, of iemand een geschikte huwelijkspartner is en ga zo maar door. Het is fantastisch om via deze eeuwenoude studie naar jouw persoonlijke situatie te kijken. Je staat er versteld van wat je allemaal nog over jezelf kan ontdekken.

Deborah gaat verder en verklaart dat astrologie te vergelijken is met het bespelen van een muziekinstrument. Astrologie is doorspekt met tekens, symbolen, huizen en aspecten. Zij vindt het machtig om van deze brei aan informatie klinkende muziek te maken, en daar is ze blijkbaar erg succesvol in want het loopt storm in haar praktijk.

Naast haar werk – ze werkte jarenlang als personeelsmanager – bekwaamde ze zich steeds verder in de astrologie. Ze liet zich scholen door de beste astrologen ter wereld. Haar hoeveelheid Engelse vakliteratuur is enorm. Ze gaf regelmatig consulten aan vrienden en familie, en toen de vraag toenam hing ze er een businessmodel aan.

“Ik wist dat dit stond te gebeuren; mijn sterren zijn mijn beste raadgever. Iedereen krijgt bij zijn geboorte een persoonlijke handleiding mee: de spiekbrief van het leven, of hoe je het maar noemen wilt. Het enige wat je nodig hebt is iemand die jouw handleiding, of jouw spiekbriefje, aan je kan voorlezen. Iemand met ervaring die de grote hoeveelheid kosmische informatie interpreteert en voor jou toegankelijk maakt. Zodat jij de keuzes kan maken die echt bij jou passen.”

Pratende dokter Rossi

“In mijn werk en mijn privéleven zie ik veel vrouwen worstelen met  herkenbare issues rondom hun loopbaan, relatie, opvoeding en gezondheid. Velen van hen willen maar wat graag aan zichzelf werken, maar nemen er de tijd niet voor. Of ze zoeken snelle oplossingen in een te korte cursus Timemanagement of Assertiviteit bijvoorbeeld. Maar ook volgen ze trajecten bij andere businesscoaches waar ze leren hoe ze meer omzet kunnen maken door hun gunfactor te verhogen en andere persoonlijke technieken. Mijn klanten variëren qua leeftijd. Eén ding hebben ze wel gemeen: ze willen aan de slag met waar ze tegenaan lopen. Weet wel waaraan je begint als je bij me komt voor een consult. Het is geen onzin, maar het echte verhaal. Daar moet je aan toe zijn.

Je kunt mij zien als de dokter Rossi (uit Gooische Vrouwen) die wél praat. Psychologen laten jou veel aan het woord en jij kan zelf veel sturing geven aan het resultaat. Bij mij is het andersom. Ik vertel jou hoe je in elkaar zit, wat je essentie is. Hoe je communiceert, hoe je thuis bent, waar je van houdt, hoe je jezelf beschermt, hoe je overkomt, waar je interesses liggen en nog veel meer.  Ik zorg er wel voor dat ik je niet overlaad; ik kijk naar wat je aankan. Wat veel mensen niet weten is dat in onze schaduwkant, dat waar je minder trots op bent, heel veel talent schuilt. Het is mijn roeping om jou te vertellen dat je je schaduwkanten aan het licht moet brengen. Zo kan iemand die van nature erg wantrouwend is prima aan de slag als detective, politieagent, onderzoeker, journalist of forensisch arts.

Horoscoopboeken WAT JIJ IN JE MARS HEBT!

“Op dit moment ben ik voor elk sterrenbeeld een boekje aan het schrijven. Iedereen heeft zijn eigen sterrenbeeld (zonteken) en daaraan gekoppeld zijn je ascendant en je maanteken. Je sterrenbeeld is je kapstok. Je ascendant is je voordeur, hoe een ander je ziet en hoe je je presenteert. Je maanteken zegt iets over je emotionele toestand. Maddy, jouw sterrenbeeld is Ram, je ascendant is Tweeling en je maanteken staat in Weegschaal. Door deze drie boekjes te lezen krijg je heel veel informatie over jezelf. Ik neem je hierin aan de hand zodat jij jezelf kunt begrijpen en accepteren en daardoor kunt groeien.

Helderziendheid versus astrologie

“Wat het beeld van de astrologie vertroebelt zijn programma’s zoals Astro TV. De personen die daar hun diensten verlenen zijn geen astrologen maar paranormaal begaafden of helderzienden. Ze hadden het beter ‘Medium TV’ kunnen noemen. Mensen zoeken antwoorden. Een medium praat ‘met de andere kant’. Dat is iets heel anders dan wat ik doe. Ik kan echt niet met je overleden opa communiceren. Astrologie is heel concreet en gebaseerd op eeuwenoude studies over de verhouding tussen de hemellichamen en de levenscyclus op aarde.  De planeten maken een rondje om de zon, ze gaan niet ineens de andere kant opdraaien. Alles is een spoel van energie. Als je wordt geboren stap je in deze energie. Alles blijft doorgaan en dat heeft psychische invloed. Hier is niks paranormaals aan, dit is de kosmische energie.”

Kijk vaker omhoog

“Als tip voor de lezers: loop niet met je hoofd naar beneden, maar kijk regelmatig naar boven. Je bent maar een minuscuul onderdeel van het heelal.  Dat leert je relativeren; veel problemen vallen dan van je af. Ook weten we dat energieën komen en gaan, kijk maar naar de onophoudelijke bewegingen van de wolken. Situaties en gevoelens komen en gaan en jij bent de enige die er last van heeft.”

Gratis geboortehoroscoop

Deborah’s gloednieuwe website is onlangs gelanceerd. Iedereen die interesse heeft in de eigen horoscoop kan een gratis geboortehoroscoop aanvragen via www.deborahcabau.nl/gratisgeboortehoroscoop/. Zo ontdek je onder andere wat jouw ascendant en maanteken zijn. Je kunt Deborah volgen via haar facebookpagina Astrocoach voor Vrouwen of via instagram onder de naam deborahcabau.nl Deborah geeft ook consulten via Skype en aan Nederlanders op Ibiza.

Hoe bijzonder is het dat Deborah mijn geboortehoroscoop ter plekke heeft bestudeerd en een aantal mooie carrièreveranderingen voor mij zag aankomen! In de periode rond het bezoek aan Deborah kreeg ik een andere baan aangeboden. Nu kan ik van mijn schrijfhobby mijn beroep maken als creative director van dit prachtige magazine. Deborah, je hebt me gesterkt in mijn besluit, thanks!

Deze realist heeft haar droombaan gevonden.

Door Maddy Spohn

©Oeasy! Magazine voor Iedereen, nummer 2, 2017

De Astrologie Podcast

Vind je dit allemaal interessant en wil je nog meer te weten komen over astrologie? Voel je welkom in mijn community voor astrologieliefhebbers! Ik ben De Astrologie Podcast gestart zodat jij wekelijks gratis inspiratie krijgt op het gebied van psychologie, strategie en persoonlijke ontwikkeling in relatie tot astrologie. Daarbij staan talent, roeping en zielsmissie centraal.

Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je hier op De Astrologie Podcast.

Wedden dat je ook verslingerd raakt aan het astrologievirus!

Warme groet, Deborah❤️

Ben je benieuwd naar jouw astrologie? Download dan hier helemaal GRATIS jouw persoonlijke geboortehoroscoop.

Bekijk en bestel hier jouw horoscoopboek.

Wil jij graag weten of astrologie waardevol is voor jou? Ben je vrouw en heb je een bedrijf of ben je van plan een bedrijf te starten? Kijk dan hier voor meer informatie.

© Deborah Cabau | Deborah is auteur, astrologisch businesscoach en host van De Astrologie Podcast.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn en persoonlijke groei.

Deel dit artikel

DEBORAH CABAU | ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die klikt als een klokje.

Anderen lezen ook

ONTVANG GRATIS JE PERSOONLIJKE GEBOORTEHOROSCOOP