WAAROM JE MIJ WAKKER KUNT MAKEN VOOR ASTROLOGIE!

ASTROLOGIE, je kunt me er voor wakker maken! Astrologie is mijn grote passie, dat zal je vast niet ontgaan zijn. Waarschijnlijk vraag je jezelf af waarom ik zo’n ontzettende grote fan ben van astrologie. Ik wil je eigenlijk ook een beetje aansteken met het astrologievirus, dus hopelijk lukt mij dat ook! In deze blog vertel ik je over de zin en de onzin van astrologie aan de hand van zeven persoonlijke eyeopeners!

Eyeopener 1: astrologie leert je jezelf en anderen beter begrijpen

Astrologie is een methode om mezelf en anderen te leren begrijpen. We hebben allemaal karaktertrekken die ons goed van pas kunnen komen, maar we hebben ook karaktertrekken die ons soms in bepaalde situaties tegenwerken. Astrologie legt deze eigenschappen bloot, zodat je jezelf en je medemens beter begrijpt. Wat dat betreft is astrologie dus een fantastisch instrument voor zelfanalyse en het vormt zelfs de basis van de hedendaagse psychologie. Heel veel mensen weten dat niet. Hoe dan ook wij kunnen een ander nooit veranderen, maar natuurlijk wel de manier waarop we op een ander zullen reageren. Het is toch heel gaaf als je vooraf kunt inschatten hoe iemand zal reageren? Waarom iemand doet zoals hij doet en dat we ons eigen gedrag op die ander kunnen aanpassen?

Eyeopener 2: astrologie leert je beter begrijpen in welke levensfase je je bevindt

Astrologie verklaart wat er nú speelt. Het leven is gewoon heel complex. Je hebt nauwelijks grip op wat er om je heen gebeurt en wat je overkomt. Als dat zo zou zijn, dan zouden er nare dingen kunnen hebben afgewend in je leven. Maar dat is niet zo. We worden gevangen door bepaalde invloeden en dan is het gewoon bijzonder prettig om te weten wat er zich achter de schermen afspeelt. Astrologie onthult de fase waarin je in je leven zit en verklaart waarom je tijdens een bepaalde periode zaken meemaakt. Als je snapt in welke fase je zit, dan kun je daar je voordeel mee doen.

Kortom astrologie leert je ook de fase waarin je zit meer te waarderen. Niets wat er nu gebeurt is blijvend. Alles komt en alles gaat. Door naar je persoonlijke astrologie te kijken, begrijp je wat er speelt en hoelang een fase gaat duren. Wel zo prettig!

Eyeopener 3: astrologie geeft richting

Astrologie onthult waar het naartoe gaat. Het is namelijk heel fijn om te weten waar je nu staat. Ik vind dat altijd heel erg fijn, maar de meesten vinden het nog fijner om te weten waar hun leven mogelijk naar toe gaat. Dit helpt namelijk enorm bij het focussen op zaken ter voorbereiding op wat straks zal komen.
Ik krijg vaak de vraag of astrologie een lot is waar je niet aan kunt ontkomen en mijn antwoord daarop is ja en nee. De energie komt er hoe dan ook. Er is een bepaald ‘masterplan’ en daarin ga jij acteren. Je hebt wel degelijk invloed op hoe je hierop gaat reageren, maar de uitkomst ligt niet vast. Wel dat je sowieso goede en minder goede dingen zult meemaken in het leven. Wij hopen en willen ook zoveel mogelijk invloed uitoefenen op ons leven en de nare dingen we meemaken. Maar het ligt gewoon vast dat je dingen gaat meemaken die niet zo leuk zijn.

Eyeopener 4: astrologie komt tot je essentie

Astrologie geeft spirituele inzichten en ik ben dol op spiritualiteit. Of je nou wel of niet in reïncarnatie gelooft. Iedereen is op zoek naar antwoorden op vragen over de zin van het leven en wat jouw unieke bijdrage is aan de wereld. Met astrologie kun je pijnlijke zielslessen ontdekken en ook waar jouw unieke gave zit en jouw gelukspunt. Deze inzichten kun je integreren in je leven, in je business en ook in andere zaken zodat je meer zingeving gaat ervaren. Doordat je dan authentiek bent en trouw blijft aan jezelf kom je op je omgeving ook heel geloofwaardig en betrouwbaar over. Astrologie verschaft inzichten die je nergens anders krijgt. Je komt misschien wel eens bij coaches of bij therapeuten, maar niemand kan zo diep in je ziel tasten als dat kan met astrologie. De meeste mensen weten niet hoe ze tot hun essentie kunnen komen. Heel veel mensen kunnen je hier ook niet bij helpen. Je hebt iemand nodig die jouw code kan lezen. De code die je meekreeg bij geboorte. En die ligt vastbesloten in jouw geboortehoroscoop. Ik vind het fantastisch om jou te laten zien hoe je in essentie in elkaar steekt en hoe je innerlijk tot bloei kunt komen.

Eyeopener 5: astrologie geeft hoop

Astrologie geeft ook nog eens hoop. En laten we wel wezen: hoop doet leven! Er zijn moeilijke en minder moeilijke periodes in ons leven. Ik houd van de belofte die bepaalde invloeden met zich meedragen of ze nou positief of negatief zijn. Ik weet hoelang een mindere periode zal duren en wanneer de zon weer zal schijnen, zowel voor mezelf als voor een ander. En dat geldt natuurlijk ook voor jouw leven. Je kunt dus ook op tijd zien of je de koers moet wijzigen of juist even niets moet doen.

Eyeopener 6: astrologie geeft rust en perspectief

Astrologie geeft rust en perspectief. Niets is zo stressvol als het niet weten wat je met je leven aan moet. En geloof me heel veel mensen hebben dat vroeg of laat. Je wilt ook vaak weten waarom de dingen gaan zoals ze gaan. Met astrologie kun je tot rust komen, want astrologie onthult niet alleen wat er aan de hand is, maar het geeft je ook handvatten hoe je het beste met een bepaalde situatie om kunt omgaan. Ik zelf vind het fantastisch om mensen te helpen door perspectief te bieden. Er liggen altijd meer kansen voor het oprapen dan jij voor mogelijk houdt.

Eyeopener 7: astrologie is trouw en faalt nooit

Last but not least! Astrologie faalt nooit en is erg trouw. Probeer maar eens onder astrologie uit te komen. Dat lukt je niet! Je zit in een draaiende spoel van planeten. De energie die er van af komt werkt op jou door. We zijn een onderdeel van de natuur en dus ook van het heelal. De planeten zullen nooit opeens de andere kant op draaien of uit hun baan schieten. Niet zolang wij leven. En dat vind ik een prettige en voorspellende gedachte. Jij toch ook?

DE ASTROLOGIE PODCAST

BUSINESS ASTROLOGIE VOOR EXPERTS

Deborah dringt tot je diepste kern door en helpt je om je expertstatus te claimen en door te groeien naar Bedrijfsalchemist. Geheime wapen? ASTROLOGIE + HIGH-END POSITIONERING. Vraag gratis jouw geboortehoroscoop aan via 👉🏻 https://cab.hweo.nl/gratis-persoonlijke-geboortehoroscoop/

Door naar deze podcast te luisteren groeit je emotionele en spirituele intelligentie. Je leert hoe je als expert je kunt vestigen als de #1 autoriteit in jouw markt en hoe je met het grootste vertrouwen je bigger vision deelt. Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je dan op De Astrologie Podcast.

Ben je een kennis-expert en wil je next level gaan en bedrijfsalchemist worden? Plan dan je call voor vrijblijvend gesprek. Ik ben de astrologie business expert, je bent bij mij in goede handen.

© Deborah Cabau | | Deborah is Spiritueel Business Coach en Business Astroloog. Zij de oprichter van de School voor Bedrijfsalchemisten®️, bestseller auteur van The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, host van De Astrologie Podcast en bedenker en maker van Deborah On Demand. Een 24/7 spirituele chatdienst voor ondernemers.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn, persoonlijke groei en ondernemen.

DEBORAH CABAU ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die tikt als een klokje.

Wil je ook een succesvolle business als spirituele ondernemer? Stap in mijn magische wereld waarin we samen met behulp van astrologie en gechannelde boodschappen jouw strategie vormgeven.

Dit is het moment!

Anderen lezen ook

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

The Holy Grail

Meld je hier aan om op de hoogte gehouden te worden over het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen.

Marketing door