WAAROM COMPLIMENTEN GEVEN ZO MOEILIJK IS

Een Leeuw, Kreeft, Weegschaal en Stier geven het snelst een compliment. En echt gemeend. Ze genieten namelijk er van als dingen om hen heen prettig gaan. Als iemand iets goed heeft gedaan. Ze stimuleren hiermee groei, mensen gaan nog meer uitproberen en van zichzelf laten zien.

De Steenbok is al wat kritischer, die vindt dat het beter kan. De Waterman zal niet snel iets positiefs zeggen. Dat komt niet omdat ze niets voelen, integendeel. Ze voelen van alles maar het komt er niet makkelijk uit. Het is makkelijker om een soort afstand te houden dan nabijheid te voelen. Een Leeuw wil zelf graag gezien worden en schenkt daarom graag zijn warmte af aan zijn omgeving. De Leeuw stimuleert onze kinderziel om te worden wie we zijn. De Kreeft is zorgzaam en heeft oog voor sfeer. Alles wat iemand nodig heeft om zich geborgen en veilig te voelen zal hij geven. Soms ongemerkt. Geef een kreeft geen kritiek want alles wat hij doet is wel in belang van de ander. De Weegschaal zal nooit van je willen winnen, die wil samen eindigen of samen stoppen. Hij wil zo graag in verbinding blijven dat hij wel de juiste dingen zal zeggen om gelijkwaardig te blijven.

De Ram is een goede leider, zal over het algemeen complimenten geven om doelen te bereiken en iedereen enthousiast te houden en de Boogschutter vindt zelfs een krabbel op de achterkant van een bierviltje ‘mooi’. Waarom? Omdat ze meer zien in de krabbel dan wie dan ook: de potentie tot meesterwerken.

Vissen vinden alles ok, best en mooi. Niet omdat het hun smaak is, maar omdat ze begrijpen dat iedereen gevoel heeft. Tweelingen verpakken hun compliment door snel te praten over iets anders wat ook met het onderwerp te maken heeft. Ze merken snel dingen op. Een Maagd is kritisch op zichzelf en houdt wel van scherp blijven op een ander. Details ontgaan hen niet dus grote kans dat ze iets zeggen van wat ze opmerken. De Schorpioen geeft zich niet helemaal bloot. Een compliment geven ja, maar niet te scheutig en welgemeend. Als je er om vraagt kan je eerder een sarcastische sneer verwachten. En ze zullen je de waarheid zeggen en of je daar mee blij bent is een tweede.

Maar meiden, we hebben echt complimenten nodig om te groeien. Om door te gaan, een soort brandstof dat we op de goede weg bezig zijn. Niet teveel want dan verzuipen we. Maar af en toe horen dat je lief, fijn, leuk, lekker, mooi, slim, zacht, handig, creatief, tof of wat dan ook bent, geeft echt vleugeltjes. Gek dat er een complimenten dag voor moest komen. Ik denk dat de behoefte aan selfies ook een uitdrukking is van het tekort aan complimenten. En natuurlijk is een selfie super leuk, feit dat je jezelf laat zien is niet alleen leuk voor jou maar ook voor de kijker. Met andere woorden, doordat we naar elkaar kijken geven we elkaar al complimenten. Zie je hoe belangrijk complimenten zijn?

Zo ben jij een echte doorzetter als je dit bericht tot het einde hebt gelezen. En dat meen ik.

DE ASTROLOGIE PODCAST

BUSINESS ASTROLOGIE VOOR EXPERTS

Deborah dringt tot je diepste kern door en helpt je om je expertstatus te claimen en door te groeien naar Bedrijfsalchemist. Geheime wapen? ASTROLOGIE + HIGH-END POSITIONERING. Vraag gratis jouw geboortehoroscoop aan via 👉🏻 https://deborahcabau.nl/geboortehoroscoop/

Door naar deze podcast te luisteren groeit je emotionele en spirituele intelligentie. Je leert hoe je als expert je kunt vestigen als de #1 autoriteit in jouw markt en hoe je met het grootste vertrouwen je bigger vision deelt. Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je dan op De Astrologie Podcast.

Ben je een kennis-expert en wil je next level gaan en bedrijfsalchemist worden? Plan dan je call voor vrijblijvend gesprek. Ik ben de astrologie business expert, je bent bij mij in goede handen.

© Deborah Cabau | Deborah is een Spirituele Business Coach en Business Astroloog. Zij de oprichter van de School voor Bedrijfsalchemisten®️, bestseller auteur van The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, host van De Astrologie Podcast en bedenker en maker van Deborah On Demand. Een 24/7 spirituele chatdienst voor ondernemers.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn, persoonlijke groei en ondernemen.

DEBORAH CABAU SPIRITUEEL BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die tikt als een klokje.

Wil je ook een succesvolle business als spirituele ondernemer? Stap in mijn magische wereld waarin we samen met behulp van astrologie en gechannelde boodschappen jouw strategie vormgeven.

Dit is het moment!

Anderen lezen ook

Schrijf je in voor

The Holy Grail

Schrijf je hier in voor het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen, en wordt op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Marketing door

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

Holy Grail

Op 24 oktober 2024 lanceer ik groots mijn boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten in het prachtige Planetarium Groningen. Tijdens dit event neem ik je mee in mijn fascinatie voor de kosmos met een adembenemende DOME-projectie die de hele koepel vult. Het wordt een ervaring die je nog lang zal bijblijven!

Wil je daar graag bij zijn?