PODCAST OVER ASTROLOGIE, PSYCHOLOGIE EN MINDSET

Podcast-Deborah-Cabau-I-astrologie-I-businesscoach

Categorie

Geschreven door

Deborah Cabau I Astrologie I sterrenbeelden I horoscoop
Deborah Cabau

Deel dit artikel

Ik werd in april 2020 geïnterviewd door Jack Scheers (personal trainer en mindset coach) vanwege mijn werk als Astrologisch Businesscoach en als auteur van de 12-delige horoscoopboekenreeks waar ik nu momenteel mee bezig ben.

Deel dit artikel

DEBORAH CABAU | ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die klikt als een klokje.

Anderen lezen ook

ONTVANG GRATIS JE PERSOONLIJKE GEBOORTEHOROSCOOP