#15. Mijn unieke businessprogramma voor Experts 🚀

11215046-1658335100111-75c43e21003b-scaled-1.jpg

Podcast door

Deborah-Cabau-I-Astrologie-I-sterrenbeelden-I-horoscoop.jpg
Deborah Cabau

Deel deze podacst


Ik kan oprecht zeggen dat ik een heel bijzonder beroep heb en dat ik de enige businesscoach in de Benelux ben die astrologie inzet als bedrijfsstrategie. Ik werk exclusief voor ambitieuze ondernemende vrouwen die slimme keuzes willen maken. Loop jij vast of wil je juist jouw ideeën toetsen voordat je ze gaat uitvoeren? Wil je weten wat het beste bij je past? Welke kansen je laat liggen? Hoe je meer omzet je kunt maken met minder inspanning? Hoe je jouw authenticiteit terug laat komen in je producten en diensten. Hoe je je positief kunt onderscheiden van de moordende concurrentie? Het is heel simpel, terwijl jij loopt te emmeren met al deze vraagstukken, bedient ondertussen een ander jouw klanten. Zonde. Dat kan anders!

Ik heb een unieke methode ontwikkeld om jouw horoscoop door te lichten en kan je precies aangeven wat bij jou past en hoe je jouw goud kunt verzilveren. Want misschien denk je wel dat je een boek moet schrijven, of dat je een eigen podcast moet hebben om succesvol te zijn. Maar dat is bij iedereen anders. Laat je niet gek maken door alle mogelijkheden die er zijn. Kies wijs. Kies wat bij jou past. Laat je door je eigen sterren souffleren. Laat je inspireren door jezelf. Door je eigen potentieel. Kijk niet langer af bij anderen. Wees die slimme ondernemende vrouw en neem die short cut. Ik heb er mijn core business van gemaakt. Tientallen ondernemende vrouwen zijn je voorgegaan. Die vinden moeiteloos de weg naar mij en komen jaarlijks terug voor een APK. Ja, ook de grote bekende namen in coachingsland. Want ook zij hebben behoefte aan reflectie en perspectief. 

Ik bied één uniek premium programma aan. Ik houd van kort en krachtig. Want het kan ook simpeler dan je denkt. Ik heb voor de ondernemende vrouw die het allemaal al goed weet, maar toch op soul level wil sparren een dagprogramma samengesteld die ik ‘Astrologie als Bedrijfsstrategie’ noem. Tijdens deze live dag ga je naar huis met meer dan waar je voor kwam. Ik geef je op basis van je astrologisch profiel en de fase waarin je in je leven zit kansrijke ideeën voor jouw bedrijf. Ik laat me inspireren door jouw sterren.  

Mijn programma is absoluut geen one size fits all. Ik bied exclusiviteit en maatwerk. Mijn programma is ook niet voor iedereen weggelegd. Je moet de commitment met jezelf aangaan en openstaan voor de wijsheid van het universum. Met mijn programma’s geef ik je zelfvertrouwen een enorme boost. Je gaat overstromen van inspiratie. Ik weet precies waar ik naar moet kijken, ook al denk jij het allemaal wel te weten. Ik weet de vraag achter de vraag te achterhalen en kom met onverwachte parels van inzichten tevoorschijn. Je moet hier wel aan toe zijn. Ben jíj er klaar voor?

Je kunt je succes nog heel lang uitstellen. Je wilt misschien ook mijn reviews eerst lezen. Maar je kunt ook eindelijk die stap zetten en niet langer vrezen dat het een verloren investering wordt. Jouw succes is namelijk ook mijn succes. Mijn naam staat voor kwaliteit en integriteit. Ik gooi die niet te grabbel. Dus als je aan de bak wilt met jezelf en je bedrijf, plan dan nu een gratis belafspraak met mij. Dan vertel ik je eerlijk of ik de aangewezen persoon ben die jou verder kan helpen met astrologie als strategie.

Send in a voice message: https://anchor.fm/deborahcabau/message

Deel deze podcast
deborah cabau astrologie business coach adviseur

DEBORAH CABAU | ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die klikt als een klokje.

Schrijf je in voor

The Holy Grail

Schrijf je hier in voor het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen, en wordt op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Marketing door

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

Holy Grail

Op 24 oktober 2024 lanceer ik groots mijn boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten in het prachtige Planetarium Groningen. Tijdens dit event neem ik je mee in mijn fascinatie voor de kosmos met een adembenemende DOME-projectie die de hele koepel vult. Het wordt een ervaring die je nog lang zal bijblijven!

Wil je daar graag bij zijn, bestel dan hier je eigen persoonlijke ticket!