#168. Intiem gesprek tussen Deborah Cabau en online business coach Simone Levie

11215046-1658335100111-75c43e21003b-scaled-1.jpg

Podcast door

Deborah-Cabau-I-Astrologie-I-sterrenbeelden-I-horoscoop.jpg
Deborah Cabau

Deel deze podacst


In deze intieme aflevering deel ik mijn ervaringen van het afgelopen jaar met mijn online business coach, Simone Levie (Leeuw). Het was een reis vol vallen en opstaan, maar vooral een jaar van spelen en experimenteren.

Simone en ik doken de podcaststudio in om te bespreken hoe we de intensieve samenwerking hebben ervaren en welke inzichten en doorbraken dit ons beiden heeft gebracht. Deze aflevering is een must-listen als je inspiratie zoekt om je eigen pad te blijven volgen, vastloopt, wilt doorbreken of bevestiging zoekt. We gaan lekker de diepte in en houden niets achter.

Van deze podcast is ook een video beschikbaar.

Ga naar ⁠⁠www.deborahcabau.nl/event⁠⁠ en bestel ⁠daar⁠ jouw eigen persoonlijke ticket om er ook bij te zijn op 24 oktober a.s. Je kunt natuurlijk mij ook een DM sturen via Instagram, WhatsApp of LinkedIn, of gewoon een kort berichtje sturen naar team@deborahcabau.nl. Zien we elkaar dan?

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/deborahcabau/message

Deel deze podcast
deborah cabau astrologie business coach adviseur

DEBORAH CABAU | ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die klikt als een klokje.

Schrijf je in voor

The Holy Grail

Schrijf je hier in voor het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen, en wordt op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Marketing door

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

Holy Grail

Op 24 oktober 2024 lanceer ik groots mijn boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten in het prachtige Planetarium Groningen. Tijdens dit event neem ik je mee in mijn fascinatie voor de kosmos met een adembenemende DOME-projectie die de hele koepel vult. Het wordt een ervaring die je nog lang zal bijblijven!

Wil je daar graag bij zijn, bestel dan hier je eigen persoonlijke ticket!