MADE IN IBIZA

Ik werd geboren in de lente van 1978 op het zonovergoten Spaanse eiland Ibiza, als dochter van een Spaanse vader en een Belgische moeder. Een betere plek om geboren te worden bestaat er volgens mij niet! Ik heb mijn eerste 10 levensjaren op Ibiza doorgebracht en ben ervan overtuigd dat de kosmische krachten van deze prachtige parel tot diep in mijn vezels zijn doorgedrongen.

Astrologe Deborah Cabau
Ik was altijd al een heel opgewekt en nieuwsgierig meisje. Ibiza, 1983
Astrologie en gratis geboortehoroscoop
Mijn eerste communie. Van de priester kreeg ik mijn eerste horoscoopboekje cadeau. Ibiza, 1987

Vrij én verantwoordelijk

Ik ben opgegroeid op een boerderij met paarden, geiten, varkens, kippen, schapen, honden en ontelbare katten. Ik klom in bomen, zwom op de prachtigste stranden en at uit onze velden alle denkbare citrusvruchten om maar zolang mogelijk buiten te kunnen blijven spelen.

Tijdens mijn geboorte stond de zon in het sterrenbeeld Ram. Dat maakte mij, als één na oudste in een gezin van 13 kinderen, al snel de leider. Verantwoordelijkheid dragen zat er bij mij vroeg in. Orde scheppen in de chaos, het werk voordoen, taken delegeren en controleren. Met Maan en Venus in Stier en Kreeft als ascendant was ik ook erg moederlijk: verzorgen, troosten, opkomen voor anderen, veiligheid en geborgenheid bieden, ik deed het allemaal en was al jong een soort tweede moeder.

Deborah Cabau: astrocoach voor vrouwen
Mijn 12 broers en zussen hebben mij veel geleerd en ik hen. Familiebanden zijn voor ons erg belangrijk ook al zijn we alle 13 astrologisch gezien heel verschillend. Amsterdam, 2017

Eerste kennismaking met astrologie

Onder de sterrenhemel van Ibiza maakte ik kennis met astrologie. We sliepen regelmatig met mijn ouders op het dak van ons huis, omdat we het magisch vonden om naar de sterren te kijken. Ik vroeg me daar voor het eerst af hoe het zonnestelsel in elkaar stak. Mijn vader legde me uitgebreid en geduldig uit hoe het zat met al die planeten: Mercurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Neptunus, Uranus en Pluto.

Niet lang daarna, tijdens de voorbereidingen op mijn eerste communie, kreeg ik van de priester enkele lessen in astronomie in relatie tot astrologie. En omdat ik er zo in geïnteresseerd was, gaf hij me voor mijn eerste communie een kinderboekje over de Ram in relatie tot andere sterrenbeelden. Ik was ervan overtuigd dat ik de code van de mensheid te pakken had…

Een drastische koersverandering

Mijn leven is altijd vrij turbulent geweest. Toen ik anderhalf was, gingen mijn ouders uit elkaar. Er kwam toen een tijdje een Zweedse vrouw in ons leven, met wie mijn vader een zoon kreeg. Toen ik 3 was kwam mijn Nederlandse bonusmama in ons leven. Mijn heldin, met wie mijn vader 4 kinderen kreeg.

Dat was natuurlijk allemaal al vrij turbulent. Maar toen ik 10 was veranderde mijn leven echt drastisch. Mijn ouders gingen uit elkaar en mijn bonusmama nam mij en mijn broers en zussen mee naar Nederland.

Astrolezing en Astroworkshops
Ik ben uitdagingen in mijn leven nooit uit de weg gegaan en sta open voor het onbekende. Dat levert me een rijkdom aan kennis en begrip op. Ibiza, 9 jaar.

De finca maakte plaats voor een doorzonwoning… en ik vond het heerlijk! Met al die kinderen en hun vrienden over de vloer gebeurde er altijd wel wat. In die tijd groeide mijn belangstelling voor astrologie steeds meer. Ik wilde weten waarom iedereen anders is, terwijl we toch allemaal dezelfde opvoeding kregen.

Van schoonheidsspecialiste naar Personeel & Arbeid

Toen ik in Nederland aankwam was mijn Nederlands natuurlijk zeer slecht. Op mijn twaalfde ging ik naar de mavo, waar ik de taal al snel leerde door alle Debbie’s, Tina’s, Cosmopolitans en Top Santé’s die ik verslond. Na de mavo koos ik voor een opleiding tot schoonheidsspecialiste. Ik wilde vrouwen mooi maken en droomde van een eigen wellnesscenter, het liefst op Ibiza.

Inmiddels had ik weer contact met mijn vader. Die zei dat ik eerst maar een paar jaar in het bedrijfsleven moest werken. Dus ging ik op mijn 17e op kamers wonen in Amsterdam en startte met de opleiding tot directiesecretaresse bij Schoevers. Daarna rolde ik van de ene in de andere baan. Al gauw werd ik ook gevraagd voor het voeren van sollicitatiegesprekken, inkopen van personeelstrainingen… en dat smaakte naar meer! Ik besloot parttime HBO Personeel & Arbeid te gaan studeren in Utrecht en slaagde cum laude voor deze fantastische opleiding. En in de tussentijd werd ik de trotse moeder van mijn prachtige dochter Dominique.

Crisis en nieuwe inzichten

Na het overlijden van mijn vader in 2007 en het verbreken van mijn toenmalige relatie ging ik door een crisis. Die crisis had ik nodig om in te zien wat het doel is van mijn bestaan. Ik wil graag anderen helpen. Het is mijn roeping mensen te laten inzien wat ze kunnen bereiken. In deze periode breidde ik mijn collectie astrologieboeken enorm uit, zette ik mijn eerste stappen met professionele software en begon ik privéconsulten te geven.

Ook in mijn loopbaan was 2007 een bijzonder jaar. Ik werd personeelsadviseur bij Prénatal en maakte daar kennis met de natuurleer: vuur, water, aarde en lucht. Prénatal richtte haar beleid in op basis van deze 4 elementen. Ik heb me zelden zo heerlijk gevoeld in mijn functie. Alles kwam voor mij samen: mensen, natuurleer en astrologie.

Opleiding en ervaring als HR-adviseur en coach

Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring als leidinggevende op verschillende personeelsafdelingen. Ik ben ook altijd blijven leren. In 2011 deed ik een Masterclass Strategisch HRM, in 2012 volgde ik de intensieve opleiding Coaching voor Professionals bij de School voor Coaching én de trainersopleiding ‘De 7 bronnen van Arbeidsvreugde, Methode voor werken met plezier en goed presteren’ bij Kees Kouwenhoven. Sindsdien heb ik veel workshops mogen geven binnen teams.

De stap naar astrocoach

Maar in het leven is er meer dan alleen maar werken. Daarom werk ik naast mijn professionele groei ook aan mijn persoonlijke en spirituele groei. Mijn interesses zijn vrij breed: van NLP en systemisch werken tot quantumfysica. Maar astrologie staat bij mij bovenaan. In 2013 schreef ik me in aan de Faculty of Astrological Studies in Londen. Ik wist het toen al zeker: ik wilde letterlijk werk gaan maken van astrologie.

Het stond al lange tijd in mijn sterren dat ik ooit voor mezelf zou beginnen en dat ik vrouwen zou helpen. Dat moment kwam nu steeds dichterbij. Ik had in 2015 mijn goede baan als senior HR-adviseur in Amsterdam opgezegd, mijn huis in ‘t Gooi verkocht en mijn dochter meegenomen naar Drenthe. En dat allemaal voor mijn partner en de rust die ik mezelf en mijn dochter gunde. En juist in die rust, midden in een lentenacht in 2016, schoot ik wakker en wist ik het. Ik wist wat ik moest doen. Ik ging mijn eigen astrologische adviesbureau opzetten. Alles kwam ineens bijeen, als een knal. Ik sloop naar beneden, zette thee voor mezelf en noteerde de eerste woorden die in me opkwamen: Astrocoach voor Vrouwen. Tevreden keek ik vanaf een afstandje naar mijn krabbels. En terwijl ik genoegzaam aan mijn thee nipte wist ik: dit gaat het worden.

En nu ben ik astrologisch Businesscoach

En nu sta ik hier. Als astrologisch Businesscoach voor ondernemende vrouwen in Nederland en België help ik hun mooiste bedrijf te creëren op basis van hun aangeboren kwaliteiten en zielsmissie.

Workshop astrologie Deborah Cabau

Iedereen krijgt bij zijn geboorte zijn persoonlijke handleiding mee; zijn spiekbrief van het leven, of hoe je het maar noemen wilt. Het enige wat je nodig hebt, is iemand die jouw handleiding, of jouw spiekbriefje, aan je kan voorlezen. Iemand die de grote hoeveelheid kosmische informatie interpreteert en voor jou toegankelijk maakt. Zodat jij de keuzes kan maken die bij jou passen. Zodat jij kan stralen.

Je bent zoveel meer dan je ooit is verteld. Ik vertel je graag het eerlijke verhaal.

Met liefde,
💋 Deborah

Geboortehoroscoop en persoonlijke coaching
Ja, ik wil een gratis discovery sessie met Deborah

DEBORAH VERSCHEEN IN

Ik gebruik ook cookies. Just to let you know. Klik hier: